Meditations Workshop

Meditations Workshop

Välkomna på en meditations workshop där du får lärdom om hur du med hjälp av meditation kan återhämta kroppen för att må bättre fysiskt och mentalt. Vi dukar upp restaurangen med näringsrik och hälsosam plockmat från växtriket samt säljer bubbel på plats. Alla kan delta, inga förkunskaper krävs utan bara ett öppet sinne och stor nyfikenhet. 

Meditation är ett perfekt verktyg att ta till för att återhämta sig, mentalt såväl fysiskt. I workshopen kommer Rosanna från Yoga Gatti gå igenom bl.a. varför återhämtning är så viktigt för våra kroppar, dom positiva fördelarna med meditation och hur vi med enkla knep kan tillämpa det i vår vardag. Tillsammans gör vi två olika meditationstekniker där du under vår praktiska del får möjligheten att pröva, öva och njuta. Du får även hem ett kompendium med övningarna vi har gjort under dagen att fortsätta öva på hemma. 

Praktiskt info:
Resturang Rå och Så, Huddinge C.
Lördagen 26/5 kl 17:00-19:00
Pris: 350kr/ person
Anmälan? Skicka dina kontaktuppgifter till Rosanna@yogagatti.se
Betalningen sker i förskott med faktura via mail. Anmälan är bindande men du får överlåta din plats om du får förhinder. Observera att vi har begränsat antal platser så först till kvarn.

Vi ser framemot att träffa er 💛 
Med vänlig hälsning, Mirjam & Rosanna

När du bokar denna kurs så accepterar du vår allmänna villkor.