Ashtanga Vinyasa Intro Workshop

Ashtanga Vinyasa Intro Workshop

Kom till oss för en dag av fokus, skratt och lek. Vi går igenom större delen av Ashtangans första serie, ger en teoretisk bakgrund till Ashtangan som yogapraktik samt gör ett litet dopp i meditationens värld.
Ashtanga är en form av yoga där positionerna/asanas hålls ihop genom en vinyasa, en rörelse som ger flyt och följsamhet genom hela serien. Alla rörelser och asanas följer andningens mönster vilket skapar ett djup och sammanhang på mattan.

Dagens upplägg ser ut som följer:
Vi ses kl 13 och börjar med att yoga helt enkelt, går igenom Primary serie (modifierad variant) I samlad takt ca 90 min, sedan tar vi en bensträckare och gör oss redo för lite “teori” samt avslutar med en mindre guidad meditation. Vi siktar på att vara klara ca kl 16.

Vi som håller i workshopen är Jenny Boström, Johannes Andersson och Rosannay Gatti.
Jenny och Rosanna har många av er redan varit I kontakt med via Yoga Gatti.
Jenny undervisar Vinyasa klasser med grund i Ashtangan och Rosanna träffar ni normalt vid Hatha flow och Yinyoga.
Johannes började med Ashtanga 2011 och har studerat med sin lärare Vijay Kumar i Mysore under många vintrar, där han även gjort sin lärarutbildning. Nyckeln och primärt fokus hos Johannes i yogan är andningen som med tid och övning förlängs och fördjupas.

Praktisk info:
Vi är i studion Yoga Gatti, Tullinge.
Maila din bokning till info@yogagatti.se.
Pris 600kr/person, anmälan är bindande och betalas i förskott via faktura i samband med workshop. Vid förhinder kan du överlåta din plats till någon annan.
Yogamatta samt övriga redskap finns att låna, vi ordnar ett lättare mellanmål till bensträckaren.

Varmt välkomna!

När du bokar denna kurs så accepterar du vår allmänna villkor