Träning

SOMMARKORTET 2018, yoga och träna med oss hela sommaren inne och ute! Toppa din mentala, själsliga och fysiska semesterform.

Pris 1750kr/ person, nytt för i år är att hela 10 veckor och fyra klasser per vecka ingår. Gäller perioden Juni-augusti, v.23-29 och v.33-35.

Schema:

Mån kl 19:30 Hatha Yoga

Tis kl 18:00 Kroppsfys

Tors kl 18:00 Hatha yoga på bryggan hos Tullinge Kanotförening

Sön kl 16:30 Yin yoga.

***Anmälan? Skicka ett mail till: rosanna@yogagatti.se med dina kontaktuppgifter. Faktura för sommarkortet skickas via mail och anmälan är bindande.

*Tullinge Kanotförening håller till i Tullingesjöns sydöstra del med infart från vägen: Tullinge strand. Sväng in på den stora grusplanen/parkeringen och runda båtskjulen för Tullinge Segelsällskap, åt vänster, du hittar du oss på baksidan. Egen yogamatta behövs när vi kör utomhus på bryggan. Vid dåligt väder är vi inomhus i studion, samma gäller även vår träning på tisdagar. Inomhus finns matta samt redskap finns att låna.

*Kroppsfys är en träningsklass på 45 minuter där du kommer tränar igenom hela kroppen enskilt eller parvis. Träningen sker utanför yogastudion i området. Inga förkunskaper krävs, bra att ta med sig en vattenflaska. Vid dåligt väder är vi inomhus i studion.

*Måndagen v.24 25/6 är det ingen yoga kl 19:30.

Om du endast vill köpa en drop in plats kostar det 250kr/ gång. Föranmälan krävs för att delta till rosanna@yogagatti.se då dom som har köpt ett sommarkort har förut på våra begränsade platser. Varmt välkomna!

Hitta till oss

Vänta...

Prenumerera på nyhetsbrev

Vill du bli få nyheter och erbjudanden från Yoga Gatti?.