Kära nyblivna mammor, förebygg problemen innan de börjar med Emsella behandling

Kära nyblivna mammor, i denna underbara, men ibland överväldigande fas av moderskap, finns det så många nya saker att tänka på. Ett område vi kanske inte alltid pratar om, men som är viktigt att adressera, är förebyggande av post-förlossningsinkontinens. Emsella behandling erbjuder en lösning.

 

Många kvinnor, särskilt efter förlossningen, märker en förändring i hur deras kropp fungerar. Ofta kan de uppleva en svaghet i bäckenbottens muskler, vilket kan leda till inkontinens. Emsella behandling är ett förebyggande steg du kan ta för att förhindra dessa problem innan de börjar.

 

Men vad är Emsella behandling? Genom att använda högintensiva fokuserade elektromagnetiska (HIFEM) fält, hjälper Emsella behandling till att stärka bäckenbottens muskler. Det är en smärtfri, icke-invasiv metod som du kan genomgå fullt påklädd. En session varar bara 30 minuter, och med regelbundna behandlingar, kan du effektivt förebygga de inkontinensproblem som ibland uppstår efter förlossning.

 

För dig som nybliven mamma, förstår jag att ekonomin kan vara stram. Därför vill jag dela den goda nyheten att Emsella behandling erbjuds med möjlighet till delbetalning för bara 1 000 kr per månad. Det är en liten summa att investera för att säkra din framtida komfort och självförtroende.

 

Så, kära nyblivna mammor, medan du navigerar i detta nya kapitel i ditt liv, överväg fördelarna med Emsella behandling. Inte bara som en reaktiv lösning, utan som ett förebyggande steg. För det är inte bara ditt barns framtid du bygger, det är också din egen.

 

Stötta varandra, dela dina erfarenheter, och överväg möjligheterna som Emsella behandling erbjuder. Låt oss tillsammans ta kontroll över vår välbefinnande och säkerställa en ljus, bekväm framtid för oss alla.

 

Lider du av inkontinens och skulle vilja pröva emsella behandling kostnadsfritt för att kunna avgöra om det är rätt behandlingsmetod för dig så rekommenderar vi att ansöka om 2 gratis emsella behandlingar hos Lean Laser i Stockholm. Det gör du enklast genom att klicka här

 

Vill du läsa mer om denna unika behandlingsmetod kan du ladda ner en ebok om den här